Garantie auto

Ştim cu toţii că în Moldova mai toate pieţele de autoturisme presupun un dezavantaj major: nesiguranţa bunului cumpărat. Posibilitatea apariţiei unor defecţiuni tehnice mai mici sau mai mari care vă vor costa suplimentar nişte bani pe care chiar nu îi mai aveţi disponibili sau fie nu mai sunteţi dispuşi să îi investiţi tot în maşină.Garanția SAUTO reprezintă acea garanție acordată clienților noștri pentru “vehiculele rulate” vîndute de compania noastră, care acoperă o perioadă de o lună, cu începerea din ziua livrării vehiculului care face obiectul garanției, cu condiția efectuării reviziei tehnice imediate după procurarea autovehicolului la servisauto indicat direct de compania noastră.

Garanția standard acoperă defecțiuni de material, de montaj sau de fabricatie, constatate și recunoscute de specialiști, cu excepția uzurii normale sau constatarea unor avarii datorate unei întrețineri defectuoase, la:

  • Motor
  • Cutia de viteze

Condițiile de aplicare a garanției SAUTO:

  • Pentru a beneficia de garanția SAUTO, clientul trebuie să se adreseze și să semnaleze defecțiunea în cel mult 24 de ore (sau 48 de ore dacă defectiunea se constată sîmbăta) sau la numarul de telefon 069-977-674 / 068-68-999-5. SAUTO SRL își rezervă dreptul de a răspunde sesizării în prima zi lucrătoare de la primirea acesteia
  • SAUTO SRL este singurul abilitat să realizeze reparația sau să înlocuiască piesele defecte. Cheltuielile de întreținere și reparații realizate în perioada de garanție a vehiculului în alte centre fără acordul SAUTO nu se restituie clientului.

Mai multe detalii legate de Garanție poți afla contactîndune la numarul de telefon 069-977-674 / 068-68-999-5