Despre noi

SAUTO S.R.L. este o companie specializată în import și vînzarea automobilelor rulate din Europa în Republica Moldova.

Avînd la bază ca obiectiv oferirea unui larg asortiment de automobile accesibile pentru toți, am devenit unul din cei mai importanți importatori auto din Moldova.

SAUTO S.R.L. înseamnă echipă. O echipă unită, bine pregătită și pasionată de domeniul auto, ai cărei membri împărtășesc, indiferent de nivelul ierarhic, aceleași valori și principii.

Astăzi, reprezentăm cu succes brănduri auto renumite, lucrăm în fiecare zi pentru a descoperi soluții noi, pentru a consolida și crește calitatea serviciilor noastre, pentru a fi autentici, profesioniști, moderni și inspirați.

Echipa noastră este pregătită pentru a vă consilia să alegeți model care vi se potrivește cel mai bine.

Vă așteptăm la noi pentru a cunoaște oameni pasionați și instruiți, gata să vă prezinte o marcă auto cu adevărat impresionantă, într-o parcare modernă și rafinată, la fel cum sunt și mașinile înseși.

Printre valorile și principiile împărtășite se enumără:
  • Stabilitate - pentru noi înseamnă o viziune clară, neschimbătoare în timp care stau la baza ideologiei companiei noastre. Cultivarea acestei valori dă dovada de responsabiltate și inspiră încredere clienților noștri.
  • Profesionalism - în vizunea noastră reprezintă oferirea automobilelor care corespund nevoielor și cerințelor clienților noștri. Noi ne străduim să furnizăm informați complete, clare și precise despre modelele pe care le avem în stoc sau dacă sînt în așteptare.
  • Perfecționizm și flexibilitate - pentru că sîntem în căutarea unor noi cerințe de piață studiem tendințele și aplicăm noi strategii, tindem de a perfecționa și diversifica activitatea pe care o avem.