Vînzare mașinilor second-hand în Chișinău

Articole noi

Top - Mașina săptămânei

Vezi toate

Serviciile noastre

Automobile rulate din Europa cu garanție

Vânzarea automobilelor rulate în Chișinău. Importate din Europa. Preturi atractive. Fără parcurs prin Moldova. Credit, leasing, schimb,️ evaluare, test drive, servicio post-vânzare.

Pe site-ul SAUTO.MD puteți găsi automobile rulate: hatchback-uri compacte, sedan-uri confortabile, crossovere manevrabile și vehicule comerciale. Puteți cumpăra la condiții avantajoase un autoturism second-hand bun, cu o stare tehnică impecabilă, pe care îl puteți găsi în showroom-ul SAUTO HAUS - importator autorizat de automobile din Europa.

Procurarea unei mașini rulate de la SAUTO are o serie de avantaje considerabile:

  • Control tehnic și stare corespunzătoare a automobilului dumneavoastră înainte de vînzare;
  • Toate vehiculele vândute la SAUTO au garanție;
  • Istoric transparent;
  • Prețuri și condiții de achiziție avantajoase;
  • Deoarece SAUTO este importator autorizat, mașinile pot fi achizitionate de persoane juridice, iar prețul va include TVA.

La salonul SAUTO HAUS din Chișinău se realizează vânzarea mașinilor rulate în credit sau leasing, la fel poate fi evaluată mașina dumneavoastră veche și schimbată pe alta mai nouă prin sistemul Trade-in.

O gamă largă de automobile rulate expuse spre vânzare la SAUTO, reprezintă o oportunitate excelentă de a cumpăra un produs de calitate și de a economisi bani în același timp. Avem mașini din diferite segmente de preț: de la modele cu prețuri low-cost pînă la modele premium.

Printre clienții noștri obișnuiți se numără instituții publice, întreprinderi mari și mici din Republica Moldova.

Sarcina noastră este de a vă ajuta să cumpărați un automobil rulat de calitate, potrivit necesităților dumneavoastră. Noi vă garantăm o cooperare convenabilă!